Strict Standards: CWS_WP_Help_Plugin and WP_Help_Plugin_Structure define the same property ($instance) in the composition of CWS_WP_Help_Plugin. This might be incompatible, to improve maintainability consider using accessor methods in traits instead. Class was composed in /home/zonnedries/domains/zonnedries.be/public_html/wp-content/plugins/wp-help/classes/plugin.php on line 721
CADO Zonnedries - ZONNEDRIES
CADO Zonnedries

ZONNEDRIES

“Een plaats waar iedereen uit de buurt welkom is. In ons dienstencentrum kunnen mensen terecht om andere mensen te ontmoeten, om te ontspannen, om bij te leren en om informatie of hulp te krijgen als dat nodig is. “

 

DAGOPVANG ZONNEDRIES


Dagopvang Zonnedries (CADO – collectief autonome dagopvang) is speciaal bedoeld om ouderen en zorgbehoevende personen dagopvang te bieden in een kleinschalige, huiselijke setting. Het initiatief ontlast de mantelzorger en haalt ouderen en zorgbehoevenden uit hun isolement. Bovendien willen we ervoor zorgen dat senioren zo lang mogelijk in de eigen woning kunnen blijven wonen, met extra ondersteuning op een externe locatie. In de dagopvang kan men samen genieten van een gezellige dag en mekaars gezelschap. Er worden leuke groepsactiviteiten georganiseerd (kaarten, gezelschapsspelen, samen bakken en koken, samen eten, samen op uitstap,…) en ze krijgen er persoonlijke zorg op maat (verfrissende douche, manicure en pedicure, haarverzorging,..).

Het aantal uren dat men wenst door te brengen in de dagopvang kan in onderling overleg met de verantwoordelijke worden vastgelegd. Enkele uren per dag, enkele dagen per week, alles is bespreekbaar. Enthousiaste verzorgenden staan klaar om een gezellige en huiselijke dag, in het gezelschap van anderen, aan te bieden in een mooie locatie op de site Zonnedries.

Praktisch:

De dagopvang is gelegen vlak naast het lokaal dienstencentrum Zonnedries in de deelgemeente Tielt op het adres Zonnedrieslaan 24, 3390 Tielt-Winge. Organiserend bestuur is OCMW Tielt-Winge. In de dagopvang kan er aan maximum 10 personen opvang geboden worden. De prijs bedraagt 3,50 euro per uur. Een warm middagmaal kost 5,50 euro. U mag ook zelf uw broodmaaltijd van thuis meebrengen. Indien u niet in de mogelijkheid bent om zelf naar de dagopvang te komen, kan u beroep doen op georganiseerd vervoer. Per rit van en naar de dagopvang betaalt u 1 euro.

 Openingsuren:

maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdag
DAGOPVANG9.00 – 17.009.00 – 17.00/9.00 – 17.00/

 

Denk je dat het iets voor jou zou kunnen zijn? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Inge Salaets, verantwoordelijke Dagopvang Zonnedries of met Inge Salaets, coördinator thuiszorg, op het nummer 016 63 40 03. Ook mantelzorgers kunnen steeds contact opnemen wanneer zij opvang zoeken voor een zorgbehoevend familielid om even op adem te kunnen komen.

Klik op de link hiernaast om de folder te openen: Folder Cado

Niet helemaal duidelijk?
Bekijk onze FAQ om de meestgestelde vragen meteen te raadplegen!

Nieuwsberichten

/

/    

Lees meer

/

/      

Lees meer