Strict Standards: CWS_WP_Help_Plugin and WP_Help_Plugin_Structure define the same property ($instance) in the composition of CWS_WP_Help_Plugin. This might be incompatible, to improve maintainability consider using accessor methods in traits instead. Class was composed in /home/zonnedries/domains/zonnedries.be/public_html/wp-content/plugins/wp-help/classes/plugin.php on line 721
Mindermobielencentrale - ZONNEDRIES
Mindermobielencentrale

ZONNEDRIES

“Een plaats waar iedereen uit de buurt welkom is. In ons dienstencentrum kunnen mensen terecht om andere mensen te ontmoeten, om te ontspannen, om bij te leren en om informatie of hulp te krijgen als dat nodig is. “

 

Vrijwilliger – Mindermobielencentrale


Jouw profiel

Ben je enkele uren per week vrij? Wil je graag mensen uit je gemeente helpen?
Wij zoeken vrijwilligers die bereid zijn om met de eigen wagen minder mobiele mensen te vervoeren naar het ziekenhuis, de kapper, de supermarkt, het rusthuis, enz.
Dit is enkel op weekdagen, de weekends blijven dus sowieso vrij. En ook in de week kan je natuurlijk opgeven wanneer je (liever) niet rijdt.

De mindermobielencentrale is niet bedoeld als ziekenvervoer.
Als vrijwilliger ontvang je een onkostenvergoeding per afgelegde kilometer.

Taakomschrijving

Als chauffeur verwachten wij van jou, dat je:

  • Beschikt over een rijbewijs en een wagen.
  • Veilig en voorzichtig rijdt.
  • Betrouwbaar bent en de gemaakte afspraken respecteert.
  • Hulvaardig bent voor de gebruikers.

Als vrijwilliger voor OCMW Tielt-Winge komt je terecht in een enthousiaste vrijwilligerswerking. De vrijwilligerscoördinator zorgt ervoor dat je warm onthaald wordt, dat je de werking leert kennen en dat je kennis maakt met de medewerkers en vrijwilligers op de werkvloer. Ze zorgt bovendien voor een goede begeleiding van jouw vrijwilligerswerk. Je mag daarnaast rekenen op de nodige vorming, een ongedwongen en aangename sfeer, een gepaste compensatievergoeding, een goede verzekering en bovenal veel plezier.

Contactpersoon

016 63 40 03

 

Niet helemaal duidelijk?
Bekijk onze FAQ om de meestgestelde vragen meteen te raadplegen!

Nieuwsberichten

/

/    

Lees meer

/

/      

Lees meer