Strict Standards: CWS_WP_Help_Plugin and WP_Help_Plugin_Structure define the same property ($instance) in the composition of CWS_WP_Help_Plugin. This might be incompatible, to improve maintainability consider using accessor methods in traits instead. Class was composed in /home/zonnedries/domains/zonnedries.be/public_html/wp-content/plugins/wp-help/classes/plugin.php on line 721
Lokaal dienstencentrum - ZONNEDRIES
Lokaal dienstencentrum

ZONNEDRIES

“Een plaats waar iedereen uit de buurt welkom is. In ons dienstencentrum kunnen mensen terecht om andere mensen te ontmoeten, om te ontspannen, om bij te leren en om informatie of hulp te krijgen als dat nodig is. “

 

Vrijwilliger – Lokaal Dienstencentrum Zonnedries


Jouw profiel

Het lokaal dienstencentrum Zonnedries is steeds op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de organisatie van verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld de toogbediening tijdens een kaartnamiddag, hulp bij het klaar zetten van de zaal voor een bloemschikactiviteit, deelnemers begeleiden tijdens een uitstap,… Maar ook voor het sociaal restaurant; het uitscheppen van de maaltijden, het inschenken van dranken, opruimen en afwassen. Anderzijds beschik jij misschien wel over een bijzonder talent dat je graag wil aanleren aan anderen? Ben je een krak in juwelenontwerp, kan je goed haken of breien, exotisch koken, een vreemde taal, talent met verf en penseel of ken jij als geen ander elke yogaoefening? In Zonnedries ontvangen we je graag om samen een activiteit te organiseren of tot een goed einde te brengen.

Taakomschrijving

  • Blink je uit in een taal?
  • Kun jij heel goed dansen?
  • Wil jij anderen iets leren?
  • Steek je graag de handen uit de mouwen?
  • Draag jij graag bij aan een goede sfeer en gezelligheid?

Voor het geven van dans- en taallessen zijn we op zoek naar lesgevers. Heb je een danstalent of een taalknobbel en een flinke dosis geduld? Dan zoeken we jou als vrijwilliger in het Lokaal Diensten Centrum Zonnedries!

Als vrijwilliger voor OCMW Tielt-Winge kom je terecht in een enthousiaste vrijwilligerswerking. De vrijwilligerscoördinator zorgt ervoor dat je warm onthaald wordt, dat je de werking leert kennen en dat je kennis maakt met de medewerkers en vrijwilligers op de werkvloer. Ze zorgt bovendien voor een goede begeleiding van jouw vrijwilligerswerk. Je mag daarnaast rekenen op de nodige vorming, een ongedwongen en aangename sfeer, een gepaste compensatievergoeding, een goede verzekering en bovenal veel plezier.

Locatie voor dit werk

Zonnedrieslaan 27
3390 Tielt-Winge

Contactpersoon

016 63 40 03

 

Niet helemaal duidelijk?
Bekijk onze FAQ om de meestgestelde vragen meteen te raadplegen!

Nieuwsberichten

/

/    

Lees meer

/

/      

Lees meer