Zonnedries, schakel in de thuiszorg.

Maak kennis met onze diensten: wassalon, mindermobielencentrale, personenalarm, vorming,  sociaal restaurant, pedicure/manicure.

Lees meer

Zonnedries, waar mensen samen komen.

Er wordt veel belang gehecht aan gezelligheid en sociaal contact.

Lees meer

Zonnedries, toegankelijk voor iedereen.

Ons dienstencentrum is rolstoeltoegankelijk: voozien van automatische toegangsdeuren,… We beschikken ook over een minibus die uiterst professioneel is uitgerust met verlaagde opstapjes, elektronische rolstoellift,…

Lees meer

Zonnedries, heet iedereen welkom.

Ben je inwoner of kom je toevallig voorbij met de fiets,… Breng ons zeker een bezoekje of kom uitrusten op ons heerlijk terras.

Lees meer

Vrijwilligerswerk


De dienstverlening van het OCMW en het lokaal dienstencentrum kan maar bestaan door de gebundelde krachten van medewerkers, sympathisanten en vrijwilligers. Samen zorgen zij ervoor dat de doelstellingen en missie die het OCMW hanteert, bereikt kunnen worden. Dag in, dag uit, zijn dus vele mensen in de weer om deze wereld een beetje beter te maken voor de velen onder ons die onze hulp nodig hebben.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je leven?

Misschien voel je je wel geroepen om aan te sluiten bij onze groep van enthousiaste vrijwilligers. OCMW Tielt-Winge erkent de enorme meerwaarde van vrijwilligers en wil dan ook zorgen voor voldoende waardering. Wij bieden een goede verzekering, passende onkostenvergoeding, vorming en overleg, een luisterend oor, traktaties en een goede opvolging door een vrijwilligersverantwoordelijke.

Neem verderop de mogelijkheden door die we voor jou in petto hebben en neem contact op met de vrijwilligersverantwoordelijke:

Els De Greef
els.degreef@ocmw.tielt-winge.be
016 63 40 03

 

Niet helemaal duidelijk?
Bekijk onze FAQ om de meestgestelde vragen meteen te raadplegen!

Nieuwsberichten

Kookles – ‘koken met streekproducten’

Woensdag 23 OKTOBER 2019 van 13u30 tot 16u30 De aandacht voor producten van eigen bodem is enorm. De beste chefs benadrukken het belang er van. Witloof, spruiten, asperges, schorseneren… Het is slechts een greep uit de mogelijkheden. In deze workshop leer je heerlijke gerechten bereiden met heerlijke streekproducten. Lesgeld: 5 euro (recept + proeven van […]

Lees meer

Lijndansen – elke donderdag van 13u30 tot en met 16u30

Houdt u van dansen, maar vindt u niet echt een danspartner of danst u liever alleen? Dan is lijndansen een ideale vrijetijdsbesteding voor u. Er bestaan duizenden variaties, dus voor elk wat wils. Bovendien houdt lijndansen u fit en lenig en traint het uw geheugen. Wilt u in een gezellige en ontspannen sfeer dansen op […]

Lees meer

Oude volksspelen

5 NOVEMBER 2019 van 13u30 tot 16u30 We sjoelen, tollen, kegelen, gooien, kaarten,… er op los. De scores worden genoteerd. Wie wordt de dag winnaar?  

Lees meer