Strict Standards: CWS_WP_Help_Plugin and WP_Help_Plugin_Structure define the same property ($instance) in the composition of CWS_WP_Help_Plugin. This might be incompatible, to improve maintainability consider using accessor methods in traits instead. Class was composed in /home/zonnedries/domains/zonnedries.be/public_html/wp-content/plugins/wp-help/classes/plugin.php on line 721
Vrijwilligerswerk - ZONNEDRIES

Zonnedries, schakel in de thuiszorg.

Maak kennis met onze diensten: wassalon, mindermobielencentrale, personenalarm, vorming,  sociaal restaurant, pedicure/manicure.

Lees meer

Zonnedries, waar mensen samen komen.

Er wordt veel belang gehecht aan gezelligheid en sociaal contact.

Lees meer

Zonnedries, toegankelijk voor iedereen.

Ons dienstencentrum is rolstoeltoegankelijk: voozien van automatische toegangsdeuren,… We beschikken ook over een minibus die uiterst professioneel is uitgerust met verlaagde opstapjes, elektronische rolstoellift,…

Lees meer

Zonnedries, heet iedereen welkom.

Ben je inwoner of kom je toevallig voorbij met de fiets,… Breng ons zeker een bezoekje of kom uitrusten op ons heerlijk terras.

Lees meer

Vrijwilligerswerk


De dienstverlening van het OCMW en het lokaal dienstencentrum kan maar bestaan door de gebundelde krachten van medewerkers, sympathisanten en vrijwilligers. Samen zorgen zij ervoor dat de doelstellingen en missie die het OCMW hanteert, bereikt kunnen worden. Dag in, dag uit, zijn dus vele mensen in de weer om deze wereld een beetje beter te maken voor de velen onder ons die onze hulp nodig hebben.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je leven?

Misschien voel je je wel geroepen om aan te sluiten bij onze groep van enthousiaste vrijwilligers. OCMW Tielt-Winge erkent de enorme meerwaarde van vrijwilligers en wil dan ook zorgen voor voldoende waardering. Wij bieden een goede verzekering, passende onkostenvergoeding, vorming en overleg, een luisterend oor, traktaties en een goede opvolging door een vrijwilligersverantwoordelijke.

Neem verderop de mogelijkheden door die we voor jou in petto hebben en neem contact op met de vrijwilligersverantwoordelijke:
016 63 40 03

 

Niet helemaal duidelijk?
Bekijk onze FAQ om de meestgestelde vragen meteen te raadplegen!

Nieuwsberichten

/

/    

Lees meer

/

/      

Lees meer