Strict Standards: CWS_WP_Help_Plugin and WP_Help_Plugin_Structure define the same property ($instance) in the composition of CWS_WP_Help_Plugin. This might be incompatible, to improve maintainability consider using accessor methods in traits instead. Class was composed in /home/zonnedries/domains/zonnedries.be/public_html/wp-content/plugins/wp-help/classes/plugin.php on line 721
Themadagen - ZONNEDRIES
Themadagen

ZONNEDRIES

“Een plaats waar iedereen uit de buurt welkom is. In ons dienstencentrum kunnen mensen terecht om andere mensen te ontmoeten, om te ontspannen, om bij te leren en om informatie of hulp te krijgen als dat nodig is. “

 

Themadag


OCMW Tielt-Winge organiseert sinds oktober 2016 een maandelijkse “themadag” in samenwerking met het lokaal dienstencentrum, Zonnedries, en de grootkeuken van het OCMW.

Wie kan er terecht?

Alle gebruikers van de thuisdiensten (aanvullende thuiszorg, gezinszorg, warme maaltijden, bewoners Residentie Zonnedries, gebruikers van het sociaal restaurant…) krijgen steevast een uitnodiging in de brievenbus. Met zulke themadagen wil het OCMW het sociaal restaurant in de kijker plaatsen en gebruikers stimuleren om er een middagmaal te nuttigen aan de democratische prijs van 5.50 euro. Onze fantastische kookploeg kookt immers niet alleen elke dag voor de levering van ruim 300 warme maaltijden aan huis, maar schotelt ’s middags ook een overheerlijk menu met soep, hoofdgerecht en dessert voor in het sociaal restaurant. Inwoners kunnen in Viersterrendries een gezonde, warme maaltijd nuttigen en dit bovendien in gezelschap van elkaar. De stilte van thuis wordt doorbroken en samen met leeftijdsgenoten kan u een babbeltje slaan en verhalen uitwisselen.

Zowel voor het dagmenu in het sociaal restaurant als voor de maandelijkse themadagen kan men beroep doen op vervoer georganiseerd vanuit het OCMW indien dit een probleem vormt. Het OCMW beschikt over een minibus met rolstoellift voor personenvervoer waarmee we alle gebruikers graag ophalen en thuis afzetten na het middagmaal (kostprijs 1 euro heen- en terug).

Bent u geen gebruiker, maar wel inwoner (+65 jaar) en wil u toch eens komen proeven van wat onze kookploeg in huis heeft?
U bent elke middag welkom in sociaal restaurant, Viersterrendries, Zonnedrieslaan 27 te 3390 Tielt-Winge.
Meer informatie terug te vinden onder volgende link: Viersterrendries
Reserveren is noodzakelijk en kan via het lokaal dienstencentrum op het nummer 016 63 55 18

 

 

Niet helemaal duidelijk?
Bekijk onze FAQ om de meestgestelde vragen meteen te raadplegen!

Nieuwsberichten

/

/    

Lees meer

/

/      

Lees meer